Priser

Priser til private:

Jeg har valgt at lave fast priser til forskellige opgaver.
Virksomheden er blot en hobby virksomhed efter gældende regler, så jeg har ikke det samme udgifter til husleje, lager, osv ift. hvad andre har så kan tilbyde til fast lav priser.

Timerpris: 300kr

*Installering af en ny computer (Windows) (Midt-Tech værksted): 400kr

Installering af en ny computer (Mac OS) (Midt-tech værksted): 400kr

*Installering af Office, og andet software mm: 75kr pr stk i forbindelse med andre opgaver.

SSD opgradering (Windows) (Kun på Midt-Tech værksted): 400kr (kun montering, datatræk, og installation af styresystem) – Eksl. pris af SSD drevet.

SSD opgradering (Mac OS) (Kun på Midt-Tech værksted): 400kr (kun montering, datatræk og installation af styresystem) – Eksl. pris af SSD drevet og evt. nyt datakabel.

Sikkerhedstjek (opdateringer, anti-virus, netværk osv): 400kr

Opgradering af ram: 150kr (eksl. rams pris – dagspriser på RAM)

Opsætning af en nye printer: 200kr

Opsætning af Yousee/Stofa router: 300kr

Kørsel:

8382: Gratis  – resten af Favrskov kommune: 50kr

Vi kører gerne til Aarhus, Randers, Skanderborg mm efter aftale – Kørselsgebyr er 2kroner pr km – Dog ALTID med start adressen fra: Nørreskovvej, 8382 Hinnerup

Jeg fortager IKKE reparationer såsom udskiftning af skærm/tastatur – Jeg har dog et rigtigt godt samarbejdspartner der fortager sig sådan opgaver, og vil gerne indhente tilbud for mine kunder på opgaver jeg ikke tager mig af.

*Midt-Tech benytter ALDRIG af pirat versioner af Microsoft Windows, eller andet ulovligt software. Prisen for installation af Windows forudser slutkunden har en LOVLIG seriel nr til windows/office mm – Jeg installere ikke og henter heller ikke noget form for pirat udgaver.