Installation af styresystem

Microsoft Windows geninstallering midt tech aarhus it supportWindows og MacOS er to meget forskellige styresystemer. Geninstallation af styresystemet er ofte den bedste løsning ved alvorlige fejl. I nogen tilfælde kan det være den eneste løsning for at få din computer i gang igen.

 

Fejl i dit styresystem?

Når dit styresystem fejler, eller skal opgraderes til en nyere version kan Midt-Tech hjælpe dig. Hvis du har personlige filer som billeder og dokumenter, kan vi lave en sikkerhedskopi af dine filer, så behøver du ikke at bekymre dig over at miste dine vigtig filer. Vi sørger selvfølgelige også for at installere de nyeste opdateringer, og de korrekte drivere for at sikre alt virker som det skal.

 

Vi kan hjælpe gøre din computer MEGET hurtigere…

opgradering af harddisk til SSD kan Midt-Tech hjælpe medHvis du har en “klassisk” harddisk med fysiske roterende skiver (Det er der i det fleste computere købt før 2015), så kan vi hjælpe med, og anbefaler at opgradere til en SSD disk. Det gør en ældre, langsom computer til en betydelig hurtigere maskine, uden at skulle investere i en nye computer. Det er også godt for miljøet, da vi forlængere livet af ældre hardware og undgå e-waste.

SSD disk kan benyttes i både PC og Mac, og uanset hvilket styresystem, vil man mærke en markant forbedring i computer performance.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en SSD opgradering.